Розлучена Марина Боржемська показала крихітного новонародженого: хто став татом немовляти у сім’ї тренерки

4

Марина Боржемська вже може сміливо піти на проєкт “Холостяка”, адже давно вже не перебуває у шлюбі. Тим не менш, їй не заважає це насолоджуватися життям та навіть пестити на руках нову дитину. Невже спортсменка наважилася на третю дитину?


Розлучена Марина Боржемська показала крихітного новонародженого: хто став татом немовляти у сім’ї тренерки

Марина Боржемська — дуже сильна духом жінка. Вона пережила непросте розлучення та сама взялася за виховання своїх дітей. 20 років шлюбу провела зірка разом з В’ячеславом Узелковим. Проте, стосунки виявилися не дуже і міцними.

Відомо, що подружжя спортсменів має двох діток. Старшого сина назвали Робертом, а донечку — Олівія. Тренерка не раз зауважувала, що хлопець дуже подорослішав після розлучення батьків. Він став справжньою надією та опорою для матері. А її серце ще більше відкрилося до любові. Нещодавно Марина вразила всіх світлиною в Інстаграмі, на якій сумлінно годує немовлятко.

“Життя переможе”, — натхненно написала Боржемська.

 

 

 

У коментарях фанати не шкодували гарних компліментів та підкреслювали, як личить ніжній зірці материнство. Прихильники написали:

    “Ой, боже, яка краса. Вам так личить малеча, ви вся сяєте” “Солодкий хлопчик, які ви гарнюні” “Мариночка, ви як Діва Марія! Ангелочек на руках милої жінки, ви чудові!” “Вам личить бути молодою мамою ще раз” “Марино це вас можна привітати? Як ми не зауважили таку краплину щастя”

Багато хто щиро зрадів поповненню у родині екс-дружини Узелкова та подумав, що цього крихітного хлопчика народила сама зірка. І поповнення дійсно відбулося у знаменитості, але цей малюк є лише небогою Боржемської.

Источник: newsyou.info