Віталій Козловський жорстко відповів на “нападки” Слави Камінської через концерти на передовій

10

Віталій Козловський жорстко відповів на "нападки" Слави Камінської через концерти на передовій


Співак відповів Славі Камінській, яка раніше розкритикувала виступи артистів на передовій.

Український виконавець Віталій Козловський з перших днів підтримував українських захисників, виконуючи пісні і піднімаючи бойовий дух. Водночас співачка Слава Камінська таку поведінку артистів розкритикувала. Що думає про це сам Віталій, він розповів в інтерв’ю “КП в Україні”.

Віталій Козловський відповів славі Камінській, яка вважає патріотичні пісні бенкетом під час чуми, а концерти на передовій не доречні. Він зазначив, що навіть чути цього не може. На його думку в тих реаліях, які склалися в країні зараз, потрібно піднімати дух, настрій, жартувати, співати.

Віталій Козловський жорстко відповів на "нападки" Слави Камінської через концерти на передовій

Співак зазначив, що не варто порівнювати нинішні виступи і ті, що були до війни. За його словами зараз це зовсім інші емоції і навіть самі пісні звучать по-іншому.

Віталій Козловський жорстко відповів на "нападки" Слави Камінської через концерти на передовій

Читайте також: Козловський посварився зі Сміюхою через її “нейтральну” позицію з приводу війни

“Сьогодні, навпаки, необхідно піднімати дух, настрій, жартувати, співати. Я це впевнено можу сказати, співаючи для наших воїнів. І це не бенкет під час чуми, повірте мені. Концерти сьогодні проходять не в тому форматі, в якому вони проходили раніше. Це зовсім інша емоція. Багато пісень, які колись співалися, тепер звучать зовсім по-іншому. І сприймаються по-іншому. Я теж думав, що зараз, можливо, недоречно давати концерти, але тільки до тих пір, поки не відбувся мій перший концерт в “Охматдиті”. У мене було враження, що на 25 хвилин, які я співав, зупинилася війна”, – зізнався Козловський.

Источник: showdream.org