Чому 46-річна Шарліз Терон не рветься заміж

4

Чому 46-річна Шарліз Терон не рветься заміж


Голлівудська актриса назвала причини своєї самотності.

Весілля справляють на диво не найкраще враження.

46-річну Шарліз Терон можна назвати однією з головних красунь Голлівуду. Струнка блондинка з проникливими сірими очима і тонкими рисами обличчя затьмарить багатьох на будь-якій червоній доріжці. Тим більше дивно, що актриса ніколи не була одружена.

Романов за довге життя у зірки «Вибухової блондинки» було достатньо, часто — із колегами та іншими знаменитостями. Вона зустрічалася із солістом гурту Third Eye Blind Стівеном Дженкінсом, а потім із актором Стюартом Таунсендом.

А які чутки не ходили про роман Терон з Шоном Пенном! Подейкували, що знаменитість побралася з актором, який старший за неї на 15 років. На жаль, до весілля справа не дійшла. Пізніше сама Шарліз розповіла, що не збиралася заміж за колегу.

Чому 46-річна Шарліз Терон не рветься заміж

За словами голлівудської діви, вона ніколи не уявляла себе у вінчальній сукні, а на чужих весіллях вона почувається абсолютно спустошеною.

«Я ніколи не хотіла заміж. Це ніколи не було чимось важливим для мене. Клянуся життям моїх дітей, я ніколи не почувалася самотньою. Моє теперішнє життя просто не залишає місця для чогось подібного. Я не маю причин почати з кимось зустрічатися», — ділилася вона в інтерв’ю Glamour.

Наразі Терон майже весь час віддає на виховання двох прийомних дітей. Темношкірих малюків вона взяла з притулку у Південній Африки, звідки сама родом. Пізніше старший син селебріті розповів, що почувається дівчинкою. Зіркова мама пішла назустріч спадкоємцю, вона схвалила його вибір.

Чому 46-річна Шарліз Терон не рветься заміж

Читайте також: Шарліз Терон застукали з колишнім Кім Кардаш

Нещодавно стало відомо, що Терон почала зустрічатися із колишнім хлопцем Кім Кардаш’ян.

Источник: showdream.org