Крістен Стюарт приміряла корсет, але забула сховати зайве

5

Крістен Стюарт приміряла корсет, але забула сховати зайве


Зухвалий лук акторки в Каннах рознесла стиліст.

Стиліст Юлія Горні вказала на грубі вади в образі зірки.

Зірка «Сутінків» Крістен Стюарт знову здивувала публіку. Знаменитість з’явилася на килимовій доріжці Канн у чорних твідових штанах та корсеті з «перчинкою»: два нижні золоті гудзики виявилися розстебнуті. Дивний образ знаменитості в пух і порох рознесла стиліст-іміджмейкер Юлія Горні.

В ексклюзивному інтерв’ю PopCornNews модний експерт розповіла, що стилісти начебто збирали зірку похапцем.

«Жодних корекційних технік немає. Зона пахв не дуже вдала, їх варто було б прикрити. Корсет, на якому розходяться донизу два гудзики, змушує думати, що фігура неідеальна, начебто живіт просто не умістився. Зачіска зібрана набігу», – розбирає образ експерт.

На думку Юлії Горні, добрий стиліст завжди продумає образ, закладе в нього ідею. Але образ Стюарт ніби кричить: «Я забігла „переконтовуватись“, подивитися, а на себе забила».

Крістен Стюарт приміряла корсет, але забула сховати зайве

«Як такої ідеї я не бачу. Можливо, у Європі свої правила, орієнтовані на любов до свого тіла та демонстрацію якихось явних негарних зон», — вважає іміджмейкер.

Проте правильне поєднання речей комплекту може виглядати виграшно, сказала стиліст. І штани, і корсет позбавлені яскравих деталей, а отже, можуть поповнити гардероб будь-якої модниці.

«Ці речі інтегруються у будь-який жіночий гардероб. Але треба зважати на особливість фігури, — попередила вона. — Корсет можна використовувати поверх сорочок та футболок у будь-яких стрітстайлах».

Читайте також: Крістен Стюарт у туфлях не по розміру і поза дрес-кодом на «Оскарі»

Горні додала, що дорога річ не завжди виглядає дорого на жінці, і це потрібно враховувати при виборі будь-якого вбрання: хоч на свято, хоч у повсякденності.

Источник: showdream.org