Зірка “Папіка” Дар’я Петрожицька показала, як бореться за Україну

6

Зірка “Папіка” Дар’я Петрожицька показала, як бореться за Україну


Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі у серіалі “Папік” Дар’я Петрожицька показала, як бореться за Україну, перебуваючи в Німеччині. Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Дар’я Петрожицька, як і багато українців, була змушена стати біженкою, щоб урятуватися від війни. Зірка зупинилася в Німеччині, де живе вже кілька останніх місяців, але не забуває про батьківщину та всіляко підтримує її.

Зірка “Папіка” Дар’я Петрожицька показала, як бореться за Україну

Так, цього разу Дар’я поділилася новим фото, на якому постала у стильній вишиванці та вінком на голові. Зірка зазначила, що у німецькому містечку, де вона живе, не забувають про Україну та борються за рідну країну, збираючи кошти та організовуючи демонстрації. У тому числі у заходах бере активну участь і вона сама.

“Не знаю як де, а в Гамбурзі вже півроку не забувають про Україну, постійно підтримують, роблять демонстрації, концерти, збираються кошти… і це все Українці! Незламні, сумуючи за своїми домівками, бажають перемоги та швидкого повернення додому”, – розповіла актриса.

 

Дар’я Петрожицька розповіла, що яскравий перформанс українці влаштували і на День Незалежності. Усі дружно співали пісні, плакали та захоплювалися українськими захисниками.

Источник: newsyou.info