Біллі Айліш раптово зізналася чоловікові в коханні прямо на сцені

3

Біллі Айліш раптово зізналася чоловікові в коханні прямо на сцені


Біллі Айліш розповіла про свої почуття.

Молода американська співачка і автор пісень, лауреат премії “Оскар” за пісню “No Time to Die”, яку написала спеціально для фільму “Не час вмирати” Біллі Айлиш поділилася зворушливим постом у соціальній мережі. Вона зізналася в коханні чоловікові, з яким завжди мріяла опинитися поруч.

Відповідний пост Біллі Айліш розмістила на своїй сторінці в Instagram.

“Я буду думати про ці моменти все життя. ніхто ніколи не дізнається, як сильно я люблю Деймона і все, що він зробив для музики і мистецтва. дуже мало речей коли-небудь вплинули на мене так, як він. ohhhhhhh JEEEEEEEEEESSSS було для мене таким божевільним …(остання фотографія була зроблена мною після репетиції, коли ми вперше відчули себе добре)”, – підписала публікацію американська молода співачка.

Більше 100 мільйонів фоловерів зірки не зуміли промовчати і почали писати коментарі під душевними кадрами.

Читайте також: Біллі Айліш зганьбилась на концерті

“мені подобається, як вона точно розуміє, що означає бути чиїмось фанатом”, “ваша чарівна”, “Я так радий, що тобі сподобалося, і я так пишаюся тобою, що не передати словами. я так тебе люблю бив”, “ти робиш мене такою щасливою, і ти така дивовижна людина. Дуже сумую за тобою Біллі”, “те, як вона розуміє, як це бути в нашому положенні і дивитися на когось знизу вгору, незалежно від того, наскільки висока її платформа, просто наповнює моє серце”, – пишуть відгуки фанати Біллі Айліш.

Біллі Айліш раптово зізналася чоловікові в коханні прямо на сцені

Источник: showdream.org