Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком після виїзду з України

3

Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком після виїзду з України


Багато українок через війну змушені перебувати в розлуці з коханими. Маша Єфросиніна більше місяця живе окремо від чоловіка, і зізнається, що дуже сумує. Проте ніжність та романтика у їхніх стосунках сьогодні відійшла на другий план.

Телеведуча з дітьми виїхала з України через 4,5 тижні після російського вторгнення. До цього вона перебувала у Києві зі своїм чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Після того, як вони попрощалися на кордоні, Маша бачила коханого лише по відеозв’язку, розповіла вона у «Ранку з Україною».

«Діти вперше бачили, як тато плаче. Ми ніколи не розлучалися так надовго. 2 травня буде 20 років, як ми познайомилися, і це буде наше перше 2 травня у розлуці», — поділилася ведуча.

За словами Єфросініної, вони з чоловіком щодня підтримують зв’язок: телефонують, пишуть один одному смс, але виключно «у справі».

«У нас все сухо відбувається, тому що, якщо дати собі прояви ніжності — я розкисаю, — зізналася Маша. — Я навіть зараз не можу про це говорити. Про все можу, а про це не можу. Щось у середині себе я затиснула дуже сильно. Ми ніякої романтики собі не дозволяємо. Мені романтики не хочеться».

Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком після виїзду з України

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

‘Останній романтичний момент у нас був, коли він по відеозв’язку показав мені орхідеї мої, — сміється вона — Я дуже люблю квіти, і у нас на підвіконні в квартирі дуже-дуже багато орхідей. Він показав мені, як гарно вони розцвіли і сказав, що поливає. Я кажу: «Боже! Ось це романтика!».

Марія зізналася, що вони з чоловіком вибрали «сухе» спілкування, бо воно не викликає у неї сльози, а Тимуру боляче бачити кохану заплаканою. Чоловік почувається у Києві спокійніше, коли знає, що у його сім’ї все гаразд.

«Коли він бачить нас усміхненими, коли ми розповідаємо: «Ми сьогодні купили собаці нове ліжко», — він так радіє. «Мені Саша десь нарвав квітів і подарував», — він радіє. Коли він чує від нас прояви нормального життя — ось так він радіє», — поділилася Єфросиніна.

Источник: newsyou.info