Нікітюк розповіла, чому змушувала себе голодувати у перші місяці війни

2

Нікітюк розповіла, чому змушувала себе голодувати у перші місяці війни


Українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк розповіла, що початок війни в Україні став для неї сильним стресом, як і для мільйонів українців. Через нові непрості обставини зірка навіть почала голодувати, а повернутися до нормального режиму харчування змогла лише за 1,5 місяці.

“Перші півтора місяців війни я свідомо голодувала, на мене всі ці події так вплинули. Коли ми відкрили прихисток, коли почали заїжджати вимушені переселенці, почалися всі ці страшні новини про те, як вивозиться зерно наше українське… Коли люди сидять там під завалами, коли я розумію, що в них там закінчуються продукти – я просто свідомо почала голодувати. Я хотіла їсти, але не давала собі це зробити”, – зізналася знаменитість під час розмови з Машею Єфросиніною.

Нікітюк також розповіла, як їй все ж вдалося налагодити режим харчування:

“Війна – це така штука… Ти не знаєш, як правильно. В тебе почуття провини за все. Така ситуація була, і я почала із психологом працювати. Потім почали дуже гарні почали давати в Телеграм-каналах і в новинах. Я почала стикатися з такою самою проблемою, коли мені підписники так само писали… Я для себе зрозуміла, що ми просто не маємо право здаватися. Я з лінії фронта з Києва перейшла на лінію тилу, і я маю робити все можливе, щоб допомагати тим людям, яким я можу допомогти – це наш громадянський обов’язок. Так всі зараз діють”.

Нагадаємо, після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні (“Сіла птаха”, “Пісня про крейсер “Москва”, “Цей сон”) у дуеті зі Степаном Гігою. Композиції, у яких артисти висміювали окупантів, швидко набули популярності в мережі. Ведуча допомагає у протистоянні з ворогом не лише творчістю, але й діями. Так, у березні вона відкрила центр для переселенців у Хмельницькому.

Источник: newsyou.info