Співачка Ірина Федишин нарвалась на критику

3

Співачка Ірина Федишин нарвалась на критику


Як відомо, Ірина Федишин не лише гарно співає, вона допомагає ЗСУ та активно веде свій блог в соціальній мережі instagram, в якому спілкується з шанувальниками та розповідає про своє особисте, творче життя та про те, що вона робить для України. За її життям стежить 421 тисяча підписників

Співачка Ірина Федишин нарвалась на критику

Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram

Зараз співачка веде досить активну концертну діяльність. Вона подорожувала Європою разом з відомим піаністом Євгеном Хмарою, а зараз разом з Пономарьовим та DZIDZIO вона збирає кошти для ЗСУ на благодійних концертах та аукціонах.

Не забула співачка поздоровити шанувальників з Днем Української Державності, проте потрапила у конфуз. Своє привітання вона супроводила кліпом, якій був опублікований в мережі youtube у 2021 році.

Підписники обурились та спитали у коментарях, навіщо вона опублікувала ще раз одне й те саме відео. Вони припустили, що таким чином вона вирішила “накрутити” більше переглядів. Крім того, їх ще обурило, що в словах пісні звучить фраза “на Україні”, в той час, коли навіть уряд Польщі звернувся до своїх громадян з проханням говорити “в Україні.”

У коментарях вони написали:

“А зачем еще раз это самое видео это суда забрасывать, в чем логика, в чем смысл, больше лайков, больше денег получишь тогда, или он его перемонтировал.”

” А чого це на Україні?”

Источник: newsyou.info