Наталка Денисенко зворушила зустріччю з чоловіком-військовим

4

Наталка Денисенко зворушила зустріччю з чоловіком-військовим


Українська акторка Наталка Денисенко вже повернулася до України з Туреччини, де відпочивала разом з сином.

Так, знаменитість поверталася до Києва потягом. Вже на залізничному вокзалі на Наталку чекав сюрприз.

Артистку разом з сином зустрів чоловік, який нині захищає країну від російських окупантів. Андрій Федінчик виділив трішки часу, аби забрати з потяга дружину з дитиною.

Щасливий Федічник, який навіть зустрічати своїх рідних пішов у військовій формі, обнімав та цілував кохану з маленьким синочком.

“Ми разом. Яке це щастя бути вдома! Нас не було всього 11 днів, а так хотілося назад. Я не знаю, що буде завтра, але я хочу бути тут – на рідній землі”, – поділилася акторка.

До слова, Наталка Денисенко з сином та чоловіком вже вдома. Ба більше, знаменитість вже навіть встигла побудувати свої плани. Загалом, вона хоче відпочити з дороги, зайнятися хатніми справами та провести вільний час з рідними.

“Все, ми відпочивати з дороги, розкладати валізи, прати, їсти домашнє, обніматися… А завтра будуть і “сім’я жрунів” і розпаковки… Життя занадто коротке і непередбачуване, щоб проживати його без любові і задоволення”, – поділилася акторка.

Нагадаємо, Наталка Денисенко разом з сином відпочивала у Анталії. Вони зупинялися у 5-зірковому готелі, де за добу платять 7 тисяч гривень, за що їй дорікнули прихильники.

Источник: newsyou.info