Валерій Жидков з “Квартал 95” розповів про рідних з росії

1

Валерій Жидков з “Квартал 95” розповів про рідних з росії


В одному зі своїх інтервю актор комічного жанру Валерій Жидков зізнався, що в росії у нього залишилися родичі та друзі, адже, знаменитість народився у Тамбові.

Зірка розповідає, що різні люди з його оточення реагують по різному на війну в Україні. Є такі, які з самого початку російського вторгнення були проти й кативно виражали свою думку. Інші – змінили своє ставлення, коли більш детально розібралися в тому, що ж сталося насправді. Проте, є і такі, хто досі не витіснив з своєї голови російську пропаганду. Вони вперто вірять путіну і навіть відстоюють його позицію. З такими людьми Жидков старається не спілкуватися, хоча й з усіх сил намагався відкрити йому очі на безжальні дії росіського президента.

“Аргументи всі шаблонні: «хто вісім років бомбив Донбас», «у вас там нацисти, смолоскипна хода та отруйні гуси. Вся ця дичина. Вони забрехалися настільки, що щодня потрібно більше. Переступили всі рамки. Вони з’їдять будь-яке г*вно” – не стримуючи емоцій заявляє Валерій Жидков.

Артист зазначає, що, все ж, дуже мало дзвінків отримав з росії від початку війни. Гуморист вважає, що росіяни бояться вголос висловлювати свою суб’єктивну думку щодо російського нападу на Україну. Також, Валерій зазначає, що за останні двадцять років росія дуже змінилася і він знав її зовсім іншою. Путінський режим змінив країну і людей в ній.

“Тепер я не маю нагоди спілкуватися з тим невеликим колом людей, з якими я хотів би спілкуватися. Мама там і сестра. Коли мені кажуть — „приїжджай у Росію“. Я вдаю, що в мене поганий зв’язок” – з ноткою смутку у голосі зізнався автор студії “Квартал 95”.

Источник: newsyou.info