Комаровський назвав дві умови, які допоможуть не втратити надію і сенс життя під час війни

2

Комаровський назвав дві умови, які допоможуть не втратити надію і сенс життя під час війни


Комаровський: І що важчою буде фізична праця, то більше надій у вас з’явиться. Це я вам гарантую.

Український педіатр Євген Комаровський 17 травня в ефірі каналу “Україна” розповів, що треба робити, якщо під час війни “життя втратило сенс і немає надії на майбутнє”.

“Якщо у вас немає надій, це проблема психологічна. Постарайтеся зайняти свої м’язи, органи руху, робіть хоч щось. Займайтеся фізичною працею. І що важчою буде фізична праця, то більше надій у вас з’явиться. Це я вам гарантую, – порадив лікар. – Від того, що ви сидітимете і скиглитимете, дивлячись у смартфтон і читаючи стрічку новин, вам буде з кожним днем усе гірше й гірше. Якщо життя втратило сенс і немає надій, моя найголовніша порада – катастрофічно зменшити обсяг будь-якої інформації та багаторазово збільшити кількість фізичних навантажень”.


Контекст:

Комаровський народився 1960 року в Харкові. Закінчив педіатричний факультет Харківського медичного інституту. Кандидат медичних наук.

Читайте також: Названі ліки, які не варто купувати під час війни

Із 1991-го до 2000 року Комаровський був завідувачем інфекційного відділення Харківської обласної дитячої інфекційної клінічної лікарні. 2006 року відкрив консультативний медичний центр “Клініком” у Харкові.

Источник: showdream.org