Заріцька розповіла про те, як окупанти залізли до її будинку

5

Заріцька розповіла про те, як окупанти залізли до її будинку


Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла, що залишили після себе російські окупанти, які залізли до її будинку під Гостомелем.

Виконавиця разом з мамою, сестрою та хлопцем у перші дні війни виїхала зі свого будинку під Гостомелем на захід України. Пізніше, у кінці березня, Заріцька, коли давала благодійні концерти у США, дізналася, що російські окупанти залізли й до її будинку.

Олександра вже повернулася додому, про що розповіла у програмі «Ранок з Україною»:

«Ми туди приїхали, ми були дуже обережні, бо нам розповідали про мінування і про те, що там реально якась небезпека… Ми оцінили шкоду. Але нічого такого, що нам було реально цінне, не забрали. Наші фотки залишились. Залишились якісь цінні картини, які ми любили», — поділилася Олександра.

const aries = window.aries.v1;

aries.commands.push(() => {
const zoneId = ‘7645’;
const anchor = document.getElementById(‘_vidverto-572e451059ddbe1c4d74e8dd166d0a44’);

anchor.removeAttribute(‘id’);

aries.mount(zoneId, anchor, {
width: 720,
height: 405,
});
});
})();

Водночас артистку дивує, чому дійсно дорогі речі окупанти залишили, а якісь доволі прості та дешеві вирішили поцупити:

«Пральну машину чомусь залишили. Мабуть вже не влізло. Штука, яка сушить рушники в душовій. Вони її відкрутили. Забрали такі речі, які не дуже сильно дорого коштують, ну, мабуть їм у господарстві воно знадобиться. Забрали електричні батареї, які на стінах висіли. Вони розбили декілька вазонків. Вони перевернули всі речі. Вони вивертали коробки з-під IPhone, думаючи, що там IPhone. Машину нашу, яку ми залишили, чомусь вони вирішили її сокирами погоцати. Зрозуміло, що на ній вони не виїдуть, ключів ніде не знайшли вдома. І просто взяли сокирою побили машину», — поділилася Заріцька.

Источник: newsyou.info