Макс Барських розповів, як врятував свою маму із Херсона за кілька днів до окупації

8

Макс Барських розповів, як врятував свою маму із Херсона за кілька днів до окупації


Український співак Макс Барських ніколи не відзначався гострим патріотизмом. Він продовжував співпрацювати з російськими виконавцями та давати концерти в Росії. Проте все змінилося в одну мить, коли 24 лютого РФ завдало ракетних ударів по всій Україні, і вступила у повномасштабну війну, продовжуючи називати її “спеціальною операцією”.

Наразі виконавець зізнається, що якщо раніше почував себе громадянином світу, живучи у різних країнах світу, то зараз дуже радий, що зміг відчути всю згуртованість українського народу. За його словами, українці – найсильніша нація у світі.

Виявляється, 22 лютого Макс Барських мав відлетіти до США, але його зупинив Алан Бадоєв, який запропонував перенести поїздку та зустрітися, обговорити новий проект.

“Але я б повернувся додому наступного дня (якби полетів). Я повинен пережити цей досвід на батьківщині. Зробити висновки – про Росію, про росіян. Адже раніше я мало цікавився політикою і не хотів розуміти, що відбувається, а зараз я просто повинен у всьому розібратися. Ця війна мене дуже змінила”, – каже Макс Барських.

Також артист мав можливість за місцем організувати вивіз своїх рідних. Він переконував їх виїхати з рідного Херсона лише за кілька днів, як туди завітали російські окупанти.

Макс Барських розповів, як врятував свою маму із Херсона за кілька днів до окупації

Читайте також: Макс Барських, який проміняв мікрофон на зброю, показав потужний “привіт” окупантам

“У мене тут (в Україні) дуже багато родичів, і мені не вдалося б їх вивезти без особистої присутності. А так я тиждень збирав їх по всій країні, зокрема, з Херсона. Мама не хотіла їхати, і ми вивезли її в останній момент. На щастя, мій брат був у Херсоні, і я змусив його поїхати забрати її. Вони поїхали у досить небезпечний момент – Херсон ще не був окупований, але росіяни зайшли туди вже за кілька днів”, – каже співак.

Источник: showdream.org