Злата Огнєвіч поділилася планами після перемоги

1

Злата Огнєвіч поділилася планами після перемоги


Артистка поділилася планами на якийсь час після перемоги.

Українська співачка, учасниця другого сезону шоу «Холостячка» Злата Огнєвіч розповіла, які думки її відвідували у перші дні війни та чим вона займатиметься після перемоги в інтерв’ю «Зірковому шляху».

«У перший тиждень війни я якраз йшла вулицею вночі. І коли в Києві завила сирена, я розплакалась і сказала собі: «Я не встигла зустріти свого чоловіка і народити дітей», – згадала Злата Огнєвіч у програмі «Зірковий шлях».

Співачка зізналась, що зараз той стан викликає в неї добру усмішку, але тоді вона не знала, чи зможе пережити війну. Виявилось, що українська зірка навіть не думає про те, щоб виїхати й перечекати десь у безпечному місці всі жахи бойових дій. Хоча артистка виступає в різних країнах, вона завжди повертається до Києва. Злата Огнєвіч вважає, що немає такої валізи, куди можна покласти свої здобутки, родину, дуже пам’ятні речі, свій дім.

«Я не хочу нікуди їхати з Києва. Якщо щось трапиться – буду ховатися в бомбосховищі. Але до останнього знаходитимусь в місті», – пояснила співачка в інтерв’ю для каналу «Україна».

Всім відомо, що за статистикою під час війни в нашій країні народилося набагато більше хлопчиків, ніж дівчаток. Злата Огнєвіч вважає, що це добрий знак.

«Земля теж відчуває і дає нам майбутніх синів на відродження України. Тому я не одна така жінка, яка подумала: «Прийшла війна, а дитину я так і не народила». Але, може, після війни народжу. Зустріну свого героя і почну над цим «працювати», – посміхнулась гостя програми «Зірковий шлях».

Источник: newsyou.info